perjantai 12. marraskuuta 2010

Pikkujoulu +2kg

Tästä on tullut tällainen perjantai-blogi. Mutta nyt ei opparin ohella oikein tunnu mihinkään muuhun kirjoitteluun riittää aikaa. Se tulee onneksi muuttumaan kohta. Toivottavasti.

Viime viikonlopun juhlinnat toivat puntariin turvotuksen muodossa vajaan pari kiloa ja niitä olen sitten karistellut tämän viikon. Tietenkin turvotuksen lisäksi pitsa ja itse alkoholi kasvattivat lukua. Nyt puntari näyttää kuitenkin iloisesti lukua 85,8kg, joten kaikesta ollaan päästy eroon ja 200g päälle. Kiitos.

Mutta nyt kun ollaan saatu edellisten pikkujoulujen kilot karistettua, olisi tänä iltana tarkoitus suunnata uusiin pikkujouluihin. Jos näin teen, aion pysyä pois yölliseltä pitsanhakureissulta. Viinistä tulleet kalorit minä unohdan helpommin, mutta pitsan kalorit väijyvät mielessäni koko viikon. Haluan välttyä tältä. Katsotaan miten käy.

Nyt lähden hakemaan postista mahdollisen uuden pikkujoulumekkoni. Toivottavasti se menee päälle. Ainakaan minulla ei ole yhtään turvotusta!

4 kommenttia:

Nnetta kirjoitti...

Mitä alaa opikelet opparina, monettako vuotta?

Essi kirjoitti...

Opiskelen sosionomiksi. Alotin 2006 syksyllä ja tarkotus oli valmistua 2009 jouluna. Nyt oon niin ku vuoden jäljessä opinnoissa.

Nnetta kirjoitti...

EN tiennytkään että AMK tutkinnon voi suorittaa oppisopimuksella! Mahtavaa, onnee opiskeluihin!

Essi kirjoitti...

Ei kun tarkoitan opparilla opinnäytetyötä :) Se siis vielä minulta puuttuu ja sen kimpussa vietän aikaani.