maanantai 25. lokakuuta 2010

Swim Swim


Olen saattanut jossain vaiheessa sivuta päivityksissäni halustani aloittaa uiminen. Hallitsen joten kuten perusuintityylit, joten minulla on mahdollisuuksia liikuttaa itseäni altaassa. En ole saanut tässä syksyn aikana aloitettua en vatsatanssia kuin en kuntosaliharrastustakaan. Vatsatanssi jäi ohjaajan vuoksi ja kuntosaliharrastus ei vain ole ottanut tuulta alleen.

Nyt olen kuitenkin pitkän aikaa pohdiskellut ensimmäistä reissua uimahallille ties kuinka monen vuoden tauon jälkeen. Uimahallille oli kuntosalin puolelle uusittu laitteet joten sekin houkuttelee minua sinne. Jos kävisin mahdollisesti 2-3 kertaa viikossa uimahallilla, tulisi kortille hintaa jotakuinkin sama mitä maksaisin pelkästä kuntosalista. Okei, siellä olisi ryhmäliikuntatunteja, jotka ovat mukavia ja tehokkaita, mutta nyt minua ei innosta sellainen.

Ainoa ongelma oikeastaan uinnin aloittamisessa on varmasti ne perusjutut, kuinka kiva tällaisella lylleröllä on lähtä julkisesti esiintymään uimapuvussa? No okei, olen ihan sinut itseni kanssa eikä minua voi kukaan enää lannistaa ulkonäköön liittyvissä asioissa, mutta onko se oikeasti hauskaa? Tämä syy on vain lapsellinen tekosyy kun en saa mitään aikaiseksi. Mutta mistäs sitten hyvä uimapuku tällaiselle XL-koon naisen alulle? Ja vieläpä sellainen joka ei maksaisi maltaita. Hieman lahkeita saisi tästä uikkarista löytyä.
Seuraavat uimapuvut löytyivät sivustolta Always For Me ja siellä oli ihan hyvä valikoima plus-koon uikkareita. Hinnat olivat noin 50-100 dollaria. Siellä oli myös hyvännäköisiä uima-asuja esimerkiksi ulkomaanmatkoja ajatellen. Jos bikinit eivät ole ensimmäisenä mielessä hiekkarannalle lähtiessä, kannattaa käydä tsekkaamassa tuon sivuston valikoima. Yllä olevat uimapuvut ovat sellaisia joita voisin kuvitella vetäväni päälle ihan uintitarkoituksessa.

Toinen sivusto oli SwimsuitsForAll. Sieltä löytyi myös hyvännäköisiä uima-asuja ja reheviä malleja. Ikäväähän näissä on se, että on tilattava Ameriikoista asti ja siitä tulee sitten kaupasta riippuen postimaksuja tietty summa ja myöskin tullimaksut. Saattaa siis uimapuvun hinta pompsahtaa turhan suureksi.

Suomen puolelta Uintikauppa tarjosi kohtuu hyvän valikoiman sporttisen näköisiä uimapukuja ja löysinkin sieltä yhden lahkeellisen ehdokkaan. Uskoisin näiden pukujen olevan laadultaankin hyviä. Sivuilta löytyi myös valikoima Body Lift-uikkareita. Pulleron korvaan se kuulostaa aina kivalta ;)

Katsotaan lähteekö tämä suunnitelma etenemään mihinkään suuntaan.

Ei kommentteja: