sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja uudet kujeet!

Heissan!

Vieläkö täällä on joku mukana?

Muutto Helsinkiin sujui kiireisesti, mutta hyvin. Uusi alku täällä etelässä on ollut tavallaan hektisempi ja raskaampi kuin olisin kuvitellut. 2.10. kaikki tavarat uudessa asunnossa ja 3.10. alkoi jo täysipäiväinen työ.

Liikuntaa ei loka-joulukuuhun kuulunut lähes ollenkaan, mutta herkkuja senkin edestä. Paino nousi niinkin hulppeisiin lukemiin kuin 84 eikä joulu ja uusi vuosi varsinaisesti auttanut asiaa ja tällä hetkellä puntari itkisi verta jos siihen pystyisi. 85,9 kiloa oli tämän aamun lukema.

Tähän kamalaan kilomäärään on tartuttu rankoin keinoin ja asein. Varmaan vuoden hankkimislistalla ollut salikortti tuli omistukseeni jo Marraskuun lopulla ja olen käynyt Bodypumpissa aina töiden salliessa. Voi miten rakastankaan sitä lajia. On juuri niin kivaa kuin muistinkin. Kesällä hankittu juoksukunto rapistui auttamatta syksyn aikana, mutta uudet kauniit maisemat Töölönlahdella ovat houkutelleet laittamaan lenkkikengät jalkaan useampaan otteeseen. Tästä innostuneena taisin maksaa ennen joulua osallistumismaksuni 5.5.2012 juostavaan Helsinki City Runiin, eli puolimaraton olisi edessä Toukokuussa. Ottaako joku haasteen vastaan ja osallistuu puolimaratoniin kanssani?

Tällä viikolla olen liikkunut neljänä päivänä. Juoksua kertyi 2h 45 min ja siinä ajassa kertyi kilometrejä 14,8. Eli mitään huippuvauhtia ei ole menty, mutta pikkuhiljaa kuntoa kohotetaan ja päästään hyvään vauhtiin. Pumpissa kävin kerran, heräsin aamulla seitsemäksi salille! Ei aamupumpista tullut suosikkia, mutta kylläpä tunsi itsensä reippaaksi!

Viikkokatsaus:
harjoittelukerrat: 4
tunnit: 3h 50min
kilometrit: 14,8
kalorit: 2399

It's good to be back!

6 kommenttia:

Excited kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! Minäkin tulin tässä hiljattain takaisin ja aloitin itseni nolaamiseen uudestaan.

Onneksi olkoon työpaikasta! Kuinka kauan muuten olit työtön? Itse juuri valmistuin ja olen ollut vasta vähän aikaa työtön.

Oi, kun minäkin odotan Bodypump-tunteja, en vaan vielä voi osallistua koska ei ole varaa joka kuukausi käydä paikallisessa kuntokeskuksessa ja joudun tyytymään yhteen toiseen paikkaan, jossa ei ole bodypumppia. Siis sitä alkuperäistä. Sehän on ehdottomasti paras :D

Sofia kirjoitti...

minäkin olen ilmoittautunut HCRään!
Töölönlahti on kiva reitti, mutta kesäisin tosi ruuhkainen. Hietalahdenranta kuuluu minun suosikkeihin!

Essi kirjoitti...

Takkunen: Ei mitään itsensä nolaamista, nyt näytetään mihin me pystytään! :)

Työttömänä olin 3,5kk, eli ei minun mielestäni mikään kauhean pitkä aika. Aika nopeaa se tärppää, kun jaksaa yrittää. Miltä alalta valmistuit?

Sofia: Mulle saa ehdottomasti antaa vinkkejä hyvistä lenkkeilyreiteistä! 3,5kk Helsingissä asuneena vähän on vielä hukassa paikat. Ja Töölönlahti on tuossa kätevästi lähellä, niin siinä tulee käytyä.

Kaneli kirjoitti...

Kiva, että palasit :) Tervetuloa! Ja hyvää, aurinkoista mieltä tähän vuoteen ja paljon onnellisia asioita!

Excited kirjoitti...

Oikea asenne! Juu eihän tuo 3,5 kk hirveen pitkä aika ole, ja riippuuhan se alastakin miten nopeasti saa töitä. Valmistuin opetusalalta, mutta en todellakaan tiedä sovellunko sittenkään sille alalle kun olen sijaisuuksia tehnyt nyt aika pitkään. No, aika näyttää.

Essi kirjoitti...

Kaneli: Kävin aina välillä tutkailemassa blogiasi ja tuntui mahtavalta lukea kuinka sinä onnistut! Toivottavasti minä pystyn nyt samaan :)

Takkunen: Opetusalallakin varmasti riittää ainakin sijaisuuksia. Nehän on hyvää aikaa tutkailla sopiiko kyseinen ala sinulle. Onneksi mitään ei ole lyöty lukkoon! Olen tällä hetkellä töissä nuorisokodissa ja itsekin tutkailen onko tämä juuri se sosiaalialan työpaikka jossa haluan työskennellä.