sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Ei tunnu yhtään sunnuntailta. Tuntuu siltä, että "uuden elämän" pitäisi alkaa vasta huomenna, maanantaina. Mutta olen eilisen päivän toipunut juhlimisesta, joten tänään on jo hyvä olo enkä halua odottaa yhtään enempää. Tänään vuorossa kodin siivousta ja henkistä valmistautumista kevään urakkaan. En voi vielä laittaa mitään painotavoitteita, koska en tiedä tämän hetkistä painoani. Puntarilla käyn kun alkaa tämä Go fat go-haaste. Minulle tehdään myös eräs operaatio tässä Tammikuun alusta enkä ole varma vaikuttaako se painoon/liikkumisiin millä tavoin ja kuinka kauan. Mutta kaikkea sovelletaan tilanteen mukaan.

Tänään pitäisi mahdollisesti käydä heittämässä joku kävelylenkki. Lämpötila näyttää täällä Perämeren rannikolla vähän yli kymmentä. Ensi viikoksi on luvattu lähemmäs 20 asteen pakkasia ja minua ei tämän hetken ulkoiluvarusteillani houkuttele lähteä jäätymään. Tästä johtuen minun onkin kaivettava esiin vaatenaulakkoni KUNTOPYÖRÄ telkkarin eteen ja poljettava sillä. Inhoan yli kaiken kuntopyöräilyä, mutta aion nyt haastaa itseni polkemaan puoli tuntia päivässä! Vaikka inhoan, aion sietää pyörilyä ainakin tammikuun ajan.

En tiedä pitäisikö näitä "uuden vuoden lupauksia" tehdä vai tuleeko niistä vain paha mieli. Tosin olenhan lupaillut ja haastanut itselleni vaikka mitä ilman uutta vuottakin, joten ei pistetä näitä sen piikkiin. Olisiko ne ennemmin tavoitteita? Tavoitteenani on tehdä sitä ja tätä. Kuulostaa kivemmalta eikä niin armottomalta. Noh, tavoitteenani on myös täyttää sykemittarini antamat viikko-ohjelman lukemat. Olen viimeksi käyttänyt mittaria Marraskuun alussa. Päivitin nyt tiedot ja ohjelman. Vaihdoin aktiivisuustasoni matalaksi aikaisemman keskiverron tilalle. Kyllähän se on nyt ollut hyvin matala sillä en ole liikkunut kuin satunnaisesti. On ollut viikkoja kun en ole edes ajatellut liikuntaa. Aikatavoitteeksi mittari antaa 3h 55min ja kaloreita pitäisi viikossa kulua 2500. Ei kuulosta mahdottomalta.

Kyllä tämä tästä!

Ei kommentteja: