maanantai 10. tammikuuta 2011

Jälkijunassa

Tämä minun operaationi tehtiin perjantaina ja olen siitä johtuen hieman puolikuntoinen. Minun Go Fat go-haasteeni ei siis ala vielä tänään, mutta todennäköisesti jo jossakin vaiheessa tätä viikkoa. Kävin Ison Perhosen blogissa tarkastelemassa miltä haasteen ruoka-annos näyttää ja hyvältähän se! Ei ole mistään nälkäkuurista kyse.

Tsemppiä vaan kaikille, jotka haasteeseen ovat lähteneet mukaan, minäkin tulen perästä! Paino on muuten noussut ihan huomattavasti tässä muutamien viikkojen aikana. Ehkä se putosikin loppuajasta vähän kyseenalaisin keinoin, jonka vuoksi muutama kilo tuli ihan sen vuoksi takaisin. Huomenna käyn puntarin kimppuun ja teen itselleni tavoitteet kevääksi! Kesällä ollaan sitten timmissä kunnossa, niinhän?

2 kommenttia:

Iso P kirjoitti...

Mukaan vaan heti kun siltä tuntuu. Mä yritän mahdollisimman ohjeiden mukaan tehdä ton ruokapuolen, mutta en silti kovin vakavasti: voin vähän jakaa ruokia eri aterioille eri päivinä jos siltä tuntuu. tänään on menny oikein hyvin ja kuten kävitkin toteamassa, nälkäkuurista ei ole kyse ;)

Essi kirjoitti...

Joo, en minäkään ajatellut kuolemanvakavasti ottaa, perusasiat kuitenkin ohjeitten mukaan. Toivottavasti onnistuu silläkin keinolla muutamia kiloja pudottamaan :)