tiistai 11. tammikuuta 2011

Tavoitteet keväälle

Hui, en millään haluaisi paljastaa tämän päivän puntarilukemaa. Nolottaa, että vaivalla tiputetut kilot on tulleet nopeasti takaisin. Painoa on hieman tullut lisää johtuen tästä "operaatiosta", mutta suurimman osan saan laittaa ihan herkuttelun ja joulun piikkiin. Kilomäärä tällä hetkellä on... 88,9! Apua, kuusi kiloa tullut lisää, KUUSI! No, ei auta surkuttelu, en voi muuta kuin pudottaa tulleet kilot ja vielä vähän päälle. Tämmöinen pitkän ajan tavoite olisi pudottaa kesään mennessä ainakin 20 kiloa. Minua niin harmittaa, kun 82 kilon kohdalla kokonaistavoitteeseeni oli alle tämä 20 kiloa.

Tein eilen vähän taulukkoa pudotuksen aikataulusta ja laskeskelin, että tässä alussa kiloja saattaa karista nopeaankin tahtiin. Loppua kohti sitten hidastuu.

Helmikuun loppuun pitäis päästä lukuun joka alkaa seiskalla. Huhtikuun lopussa pitäis paino alkaa jo kuutosella. Pidän punnituspäivän edelleen perjantaina, joten viralliset lukemat tulee silloin.

Olen saanut itseni lenkille eilen ja tänään. Tunnin reippailut tehnyt molempina päivinä. Kävely luonnistuu jo, mutta lihaskuntoliikkeet ovat vielä pannassa. Go Fat Go-haasteen ruokavalioon yritän pikku hiljaa päästä täydellisesti mukaan. Jauheliha, rahkat, raejuusto ja mehukeitto odottaa jo jääkaapissa. Mutta minua hirvittää se ruokamäärä, laihdunko sillä varmasti? No, yritetään.

Ei kommentteja: