tiistai 5. huhtikuuta 2011

...

Vielä olisi kova halu lähteä tuonne pimenevään kevätiltaan juoksemaan. Joudun kuitenkin luopumaan ajatuksesta, sillä minulla väsyttää ja se on harvinaista. Viime päivinä olen iltaa kohti tullut jotenkin levottomaksi ja unensaanti on venynyt pitkälle aamuyöhön. Luulen sen osaksi johtuvan siitä, että lähden usein illalla lenkille. Kävin tänään kuuden maissa tunnin lenkin (6,02km, 286kcal, 48% rasvaa) ja se oli juuri loistava aika. Nyt muutamaa tuntia myöhemmin alan väsähtää ja olen jotakuinkin valmis sänkyyn.

Eilinen Gymstick-jumppa on ilmeisesti jotenkin vaikuttanut, sillä reidet ovat olleet IHAN jumissa tänään. Haaveilin tänään taas salille menosta. Milloin saisin aikaiseksi?

ps. juokaa vihreää teetä! Poistaa oikeesti nestettä!

3 kommenttia:

emppu kirjoitti...

Heips, eksyin juuri blogiisi ja nyt kyllä karehdin kuinka sinnikäs olet tuon lenkkeilyn ja laihduttamisen suhteen. Onnea :) Itsekkin tarttis saada noi raskaus kilot pois mitä jäi ihanaiset 10kiloa, ja tuntuu ettei ne katoa tuosta koskaan, toisaalya mihin ne katoaisi kun ei pääse lenkille kun jalassa jännetuppitulehdus. mutta sittenkun se tästä paranee niin vauvan kanssa lenkille :) Kiitos kun inspiroit minutkin, PAkko ottaa itseään niskaksta kiinni!! :) Anteeksi nyt kun tästä tuli kauhea romaani :D iloisia lenkkeily hetkiä sinulle :)

Essi kirjoitti...

Heippa!

Kiitos kivasta kommentista, niitä on aina kiva lukea :) Ja kiva jos sait tsemppiä omaankin liikkumiseen. Odota vaan tosiaan, että olet kunnolla terve. Jos puolikuntoisena lähtee, ei siitä tule kuin paha mieli ja paikat kipeiksi ja silloinhan se lenkkeily usein jää alkuinnostukseen.

Ja jos joskus tökkii lenkkeilyn suhteen niin älä ajattele sitä laihduttamisen kannalta vaan mieti sitä, miten terapeuttista se on! Minulla ainakin ajatukset selviää ja saan aivan eri tavalla "omaa aikaa" kuin kotona ollessani.

Ja vaikka välillä lipsuu, eikä lenkille jaksa lähteä, ei se ole niin vakavaa :) Itselläni usein laihdutusyritykset on epäonnistuneet siinä, että kun pari päivää menee huonosti, annan periksi. Ajattelen, että ei tästä taaskaan tullut mitään. Mutta kun parin huonon päivän jälkeen jaksaa taas tsempata, kyllä se siitä!

Toivottavasti onnistut tavoitteessa :)

emppu kirjoitti...

Onse juu kiva lukea toisten onnistumisista :) ite vaan harmiittaa kun ei löydy tota itsekuria herkkujen suhteen :D sekin tekis jo paljon ku jättäisin nua namit pullat ja en tekis nii rasvasii ruokii.... mut pikkuhiljaa, hiljaa hyvä tulee :)

Odotettaan jalan parantumista ja katotaan sit millain muijan äy :) mitä tuossa luin blogiasi niin todella hyvää työtä oot kyllä tehnyt :)