maanantai 4. huhtikuuta 2011

Sataa sataa ropisee

Ulkona sataa, mutta silti on kai suunnattava lenkille. Niin kai tekee muutkin. Jos kiloja haluaa pudottaa, ei sää saisi olla ongelma. Piilarit päähän niin ei tarvi edes lasinpyyhkijöitä.

Viime viikolla en saanut vielä aloitettua pussittelua, joten ensimmäinen päivä on tänään.
Aamulla suklaajuoma 100kcal. Päivällä peruna-purjokeitto 100kcal. Iltapäivällä suklainen Hunger Conrtol 209kcal (ihan sikana sokeria what?) ja illalla peruna-purjokeitto 100kcal. Siinäpä minun 500 kalorin päivä. Kotiin lähtiessä olisin halunnut kiertää kaikki karkki- ja sipsihyllyt. Hamstrata "vielä tämän kerran"-herkkuja. Hain kuitenkin vain hiuslakan ja kävelin kassalle. Siksi minun laihdutus ei onnistu, aina tulee "vielä tämä". Miksi annan luvan retkahtaa? No tänään en antanut. Kaksi viikkoa häihin ja minä haluan mahtua mekkooni!

Yritin tänään tehdä lihaskuntoharjoittelua gym stickin avulla. Kotikuntoilu ei ole minua varten. Pakko hankkia se salikortti.

Len-kil-le MARS!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Kokeile Leaderin Easydiet pusseja. Ovat hyvän makuisia ja aika täyttäviä! Makean nälkään pistä joku makean makuinen pariksi tunniksi pakastimeen, on kun jätskiä!

Essi kirjoitti...

Hyvien pussien löytäminen on kyllä kiven takana. Kiitos vinkistä, täytyy kokeilla :)