sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Next week

No niin, puntarin lukema on tällä hetkellä 87,5kg, eli se aikaisemmin sanomani pari kiloa on siis tullut lisää. Tämä on kilomäärä, josta nyt jatketaan ensimmäisenä siis kohti sitä alle 85 kiloa. Sehän se oli ensimmäinen välietappi. Minulla on jouluun asti aikaa pudottaa 11,5kg, jotta saisin sen äitini lupaaman 500 euroa. -11,5kg tarkoittaa vähän reilun kilon pudotusta viikossa. Ja sehän on ihan mahdollista!

On jotenkin hyvä tsemppi päällä nyt taas. Työt ovat tältä erää taas loppuneet ja alan keskittymään koulutehtäviin, jotta oikeasti valmistuisin. Ja luulen, että olen suurimmat itkuni itkenyt erosta. Hartsi (kuten mummuni entistä kutsuu :D) on soitellut perjantaina ja lauantaina minulle. En ole kuitenkaan vastannut, sillä jos olemme erossa, en minä halua hänen kanssaan puhua. Luulen, että hän ei ole ajatellut miltä se oikeasti tuntuu, kun ei olla missään yhteydessä. Hän ehdotti, että voisimme olla ystäviä, mutta silloin kun ainakin toisella on vielä tunteet mukana, ei ystävyydestä tule mitään.

Mutta asetampa viikkotavotteen! Perjantaina puntarin lukema tulisi olla taas tuo 85,7kg mikä muistaakseni oli alin paino ennen tätä repsahdusta. Pari kiloa tulisi siis pudottaa.

Tulee kamalan sekavia tekstejä näistä kirjoituksista, mutta en saa ajatuksista selkeästi kiinni nyt. Katsotaan huomenna :) Nyt lähden käymään rannassa pienen kävelylenkin.

2 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Halusin vain toivottaa tsemppiä ja hyvää syksyä sulle. :)

Essi kirjoitti...

Kiitos paljon :) Tsemppiä sinnekin, hyvin tuntuu menevän!