tiistai 26. lokakuuta 2010

Yesterday

Eilen oli ihana päivä. Aamusta asti kaikki tuntui sujuvan ja ensimmäistä kertaa en herännyt mielessäni Hartsi-poika. On muuten tyhmän kuulonen tuo Hartsi-nimitys, mutta minkäs mummun nimimuistille teet. Ja vielä kun kyseessä ei ole suomalainen nimi, tuottaa sen muistaminen erityisvaikeuksia.

Yritin väistellä lenkille lähtöä harmaalla ilmalla ja väsymyksellä. Kiistelin itseni kanssa hetken ja päätin lähteä pienelle kävelylle. Kaveri mukaan ja tunnin verran tallusteltiin ihanassa syyssäässä. Aurinko paistoi juuri sen aikaa kun me olimme ulkona. Oli ihana käydä rannassa katselemassa ihan tyyntä merta, sumuista maisemaa ja aurinkoa. Sai ajatukset ihan muualle. Kaloreitakin kului noin 450.

Intouduin sitten illasta kutomaan. Kävin hakemassa kaupasta puikot ja lankaa, tarkoituksena kutoa säärystimet ja pipo. Tällä hetkellä työn alla on säärystimet, mutta tuon linkin alla on myös ihan älyttömän helppo pipo joka pitäisi onnistua sekin. Tuolla Novitan sivuilla on muitakin hyvä ohjeita jos yhtään osaa ja haluaa neuloa näin talven lähestyessä. Minulla iskee hirveä puikkovimma aina kylmien ilmojen lähetessä.

Eilen ruokapuoli on ollut melko onnistunut ja suunnitelman mukainen. En ole mikään aamusyömäri, joten söin ensimmäisen kerran vasta kahdentoista aikoihin. Silloin suuhun meni 4 pientä porkkanaa raastettuna sekä noin 1,5dl 2% raejuustoa. Päivälliseksi söin neljän aikoihin peruna-purjokeiton, kaksi nakkia ja noin desin verran herne-maissi-paprikaa. Nyt illalla on mennyt kolme kevytnakkia ja puoli rasiaa kirsikkatomaatteja. Okei, ei mikään malliruokalista ja ruokailuajat/säännöllisyys on päin honkia, mutta ei se mitään. Koko ajan parempaan!

Ei kommentteja: