keskiviikko 3. elokuuta 2011

Keskellä viikkoa

Sain ensimmäisen tunnustukseni ikinä! Kiitos Takkunen!


Tunnustuksen saaneen tuli kertoa lempi 1) väri, 2) ruoka ja 3) paikka jossa haluaisi käydä.

1) Kesällä tykkään ehdottomasti kirkkaista väreistä, ehkä jopa neonpuolelle menevistä. Muuten monet jalokivivärit (tosin ei punainen) ovat suosikkejani mustan ohella.
2) lempiruokani tällä hetkellä on ehdottomasti täytetyt paprikat. Mutta kaikkien aikojen suosikkejani ovat esimerkiksi kaalilaatikko ja oman ohjeen tonnikalakastike+pasta.
3) haluaisin käydä NIIN monessa paikassa. Haluaisin palata takaisin Portugaliin, uusista maista Australia/U.S.A. ja Irak olisivat mieluisimmat.

Olen niin huono lähettämään tällaisia eteenpäin ja monelle tämä oli jo lähtenytkin muitten toimesta! Pidän kaikista blogeista, joita luen, enhän minä niitä muuten jaksaisi seurailla :) On ihana seurata erilaisia blogeja. Pidän muotiblogeista, laihariblogeista, lifestyleblogeista ja myös ilman selkeää kategoriaa olevista blogeista. Mikähän siinä on, ihmisen uteliaisuus? Kirjoittelin aikonani ihan vain omasta elämästäni kertovaa blogia joka sai hetkessä paljon lukijoita. Ihmettelin suuresti, että miksi, koska kirjoitin siellä ihan vain omasta elämästäni ilman kuvia, ilman nimiä. Jossain vaiheessa ilmeisesti joku minut tunnisti sieltä ja jätin kirjoittamisen sikseen. Nyt minua ei haittaa tunnistaminen, mutta en silti halua tietää, jos joku tuttuni tätä lukisi. On paljon helpompi kirjoittaa, kun ei tunne lukijoitansa.

Kirjoittelen illemmalla vähän siitä, mitä tänne kuuluu. Kirjoittelutauko tarkoittaa yleensä myös epäonnistumisia eikä poikkeusta tule nytkään.

Ei kommentteja: