maanantai 27. kesäkuuta 2011

Ombré

Kesällä unirytmini kääntyy usein todella väärin ja keikun hereillä aamuun asti. Nyt näyttää myös siltä. Haluaisin laittaa nukkumaan ajoissa ja herätä aamulla aikaisin lenkille. Not gonna happen.

Kello on kolme. Minua väsyttää, mutta en saa unta. Unen saantia häiritsee myös aamuaurinko joka alkaa nousta ja valaisee kauniisti naapuritalot ja niiden ikkunat. Asuntoni ikkunat ovat siinä mielessä hyvin suunnattuja, että näen auringon lähes koko päivän ja kauneinta on, kun se laskee suoraan makuuhuoneeni ikkunaan. Näin aamuaurinkoa voin seurata olohuoneeni ikkunasta.

kuva
Mutta eilen innostuin Takkusen kokeilujen myötä hankkimaan itselleni ombré-kesätyylin. Innostuin siitä jo loppukeväästä/alkukesästä nähdessäni oikealla näkyvän muotibloggaajan kuvia. Ei auttanut kuin käydä Citymarketissa väriostoksilla ja tarttua tuumasta toimeen. Takkunen oli laittanut vielä helpon ohjevideon sivuillensa, joten uskoin onnistuvani. Ja koska kameraa en omista, saatte tyytyä puhelimeni huonolaatuiseen kuvaan. Siitä jonkin verran saa selvää tuloksesta, mutta sanonpa vain, että olen tyytyväinen! Juuri sopiva tyyli kesähiuksiin! Ja olen miettinyt hiuksieni luonnollisen värin takaisinhankkimista ja tämä on aste vaaleampaan suuntaan! Me likes! Jossain vaiheessa varmasti tulee myös kuvia vähän paremmassa tilanteessa noista hiuksista.

2 kommenttia:

Excited kirjoitti...

Ihanat! Miten tuo tyyli näyttääkin niin coolilta! Ja jotkut käy vielä kampaamossa hankkimassa tollaset jos edes suostuvat siellä värjäämään näin (yleensä laittavat vain raidat).

Essi kirjoitti...

Nuo oli kyllä tosi helppo tehdä, että ihan hyvin kotikonstein onnistuu!