perjantai 24. kesäkuuta 2011

Puntaripäivä

Perjantain punnitustulos on ikävästi kiikkunut taas sinne kasikympin yläpuolelle, eli puntari näytti lukemaa 80.8kg.

En tiennyt mitä odottaa. Viikko äitini luona sai painon ehdottomasti nousemaan ja kotiin tullessa puntarin lukema oli noin 82 kiloa, joten on siitä ainakin tultu alaspäin. Ja karppaustakin on vasta kaksi päivää takana, joten mitään suuria tuloksia ei näinkään ole voinut saada aikaan. Katsotaan mitä ensi viikko tuo tullessaan. Kilomäärän tulee alkaa seiskalla silloin. Vähempään en tyydy.

Sitä paitsi, päätin jättää Juhannusjuhlinnat kokonaan välistä! Minua ei kiinnosta, joten miksi pitäisikään. Ajattelin käydä kaupassa hakemassa jotakin herkkuja ja tehdä hyvää ruokaa. Sitten katson maratoonina Ruotsin pelastajia, jotka olen tallentanut digiboksilleni. Löytyypä vielä muutamat jaksot Greyn Anatomiaa ja Täydellisiä Naisiakin, joten voin kuluttaa Juhannuksen ihan hyvin sohvalla telkkarin edessä. Ja jos tuo ilma tuosta hieman kaunistuu, lenkki on luvassa ehdottomasti. Tällä viikolla olisi vielä yksi 60min ja yksi 30min lenkki edessä.

Tässä kuunneltavaksi kaunis kesäiltoihin sopiva kappale. Minulle tulee tästä jostain syystä mielikuva Espanjan pienistä kaduista, laskevasta auringosta, valkoisista vaatteista ja lomaromanssista... En osaa selittää miksi.



Ps. Päivän turha tieto: tiesittekö, että YouTubessa videon ladatessa, sillä "latausympyrällä" voi pelata matopeliä! Kun se lataa, painelet vain nuolia. Voi että! :D

2 kommenttia:

Excited kirjoitti...

Eipä täälläkään sen kummemmin ole juhannusta aikaisempina vuosina vietetty. Toki nyt on mahdollisuus mennä mökille niin pitää käyttää se :)

Siis avokin kanssa ihan vaan kahdestaan ollaan siellä ja syödään hyvää ruokaa ja karkkia :)

Essi kirjoitti...

Joo, mökkimahdollisuus on ehdottomasti käytettävä. Itsekin haaveilen juhannuksesta mökillä. Eikä siihen kummosia tarvi. Juuri nuo mainitsemasi asiat. Hyvä seura ja hyvä ruoka :)