torstai 24. maaliskuuta 2011

Better In Time

Kello on kahdeksan, lenkki on tehty, pyykit on pyörimässä ja tiskit on melkein tiskattu. Mistä näitä energia-aamuja välillä tulee? Eilen illalla olin ihan maani myynyt ja itkeskelin paskaa päivää sängyssä ja tänään on sitten ihan eri ääni kellossa. Tänään lenkin pituus oli 4.87km. Aikaa kului noin 48min, 414 kaloria, 31% rasvaa, sykkeet 139/167. Sykkeet tosiaan nousee välillä tuonne 170 paikkeille, kun minulla on tapana kävelylenkillä spurttailla aina pieniä pätkiä.

Nyt sitten kämppää kuntoon, klo 12 töihin, ja kuudelta pitsatreffeille ystävien kanssa. Tulossa toivottavasti mahtava päivä.

ps. Miten Anni Sinnemäki on noin turvonneen näkönen?

2 kommenttia:

Absurde kirjoitti...

Heh..mää ajattelin ihan samaa anne sinnemäestä...sille varmaan käynyt samoin kun mulle eli liian vähät yöunet ja ruokarytmi ja laatu päin seiniä.

Tarttis muistaa oikea rytmi ja suola ja sokeri minimiin sekä itselläni liian myöhänen syöminen aiheuttaa turvotusta aamulla...varsinkin liian suolanen.

Essi kirjoitti...

Joo, toi on ihan totta. Muutamia päiviä sitten innostuin illalla huonon päivän jälkeen vetämään jotain suolasta makaroonihässäkkää ja aamulla naama oli ihan turvonnu, etenki silmät.

Pitäis muistaa iltaa kohti keventää.