keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

...

Olen jo kolmena aamuna jäänyt torkuttelemaan sänkyyn enkä ole jaksanut lähteä lenkille. Maanantaina syy oli "välipäivä", tiistaina liian aikainen herätys. Tänään aamulla kuulin autojen ajavan loskassa, joten skippasin lenkin suosiolla. Ensin iloitsen keväästä ja ihanista ilmoista, nyt skippaan lenkit joko sateen, liukkauden, loskan tai kovan tuulen vuoksi :D Nytkin aurinko paistaa kauniisti ja asteitakaan ei ole juuri minkään vertaa, mutta eilen kun kävin kirjastossa, vetaisin lenkkarit jalkaan ja meinasin kaatua kaduilla varmaan sen kymmenen kertaa. Joten oman turvallisuuteni takia en ole lähtenyt sen pidemmälle lenkille.

Tänään olen kuitenkin aloittanut aamuni tehosiivouksella (pakollinen tauko menossa). Se saa kalorit ainakin jossain määrin palamaan ja näinä päivinä, kun en lenkille uskaltaudu, mietin sitten tarkemmin mitä pistän suuhuni.

Kauhulla odotan viikonloppuna vietettävää työpaikan saunailtaa. En niinkään muuten, mutta siellä on luvassa hyvää ruokaa ja juomaa. Kunpa pysyisin kohtuudessa (molemmissa). Lisäksi torstaina hyvä ystäväni ja hänen poikaystävänsä ovat tulossa tänne ja ajattelimme käydä syömässä parhaassa pitseriassa täällä. Ja minä en osaa kieltäytyä siitä, käyn siellä todella harvakseltaan joten annettakoon se anteeksi. Saanko jättää perjantain punnituspäivän väliin? :D

Ei kommentteja: