maanantai 28. maaliskuuta 2011

ai ai!

No nyt on lauantai juhlittu ja sunnuntai mässätty. Mässäily jatkui vielä vähän tämänkin päivän puolelle. Eilen kuitenkin kaikessa kauheudessan jaksoin kuitenkin pienelle lenkille! Muutosta on tapahtumassa, kun krapulapäivänäkin on pakko päästä hieman tallustelemaan. Hitaasti, mutta varmasti!

Käväisin tänä aamuna puntarilla. Olen ihan varma, että vaaka on jumittanut jostain syystä 82,2 kilon kohdalle. Se on ollut sitä varmaan viimeisen viikon. Mutta nyt en käy puntarilla ennen perjantaita. Katsotaan onko sipsit ja pitsat jämähtäneet vai saanko ne kulutettua pois.

Olipas vaan muuten hieno saunailta. Oli mukava pitkästä aikaa olla liikenteessä ja tuulettaa kotona hankitut pölykerrokset. Pölykerrokset lähti niinkin vahvasti, että kotiin palasin vasta sunnuntaina aamulla. En muistanutkaan miltä se tuntuu kävellä kaupungilla kotiin eilisen päivän bilevaatteet päällä, hiukset takussa :D Mutta ei saa tulla tavaksi. Nyt on kyllä niin mahtava fiilis. Voi tätä kevättä!

Hei saan muuten palauttaa henkkamaukan vaatteita ja vaihtaa ne M-kokoon! Miettikää miten hienoa! Eihän minulle kaikkien kauppojen M-koko mene päälle, mutta oikeaan suuntaan ollaan menossa.




Ps. Onko miehet niin tyhmiä, että ne ei vastaa viestiin jos siinä ei oo kysymystä? Vai onko se vaan niin, että he's just not that into you? :D

Ei kommentteja: