torstai 17. maaliskuuta 2011

Running S-H-O-E-S

kuva
Tänään ennen töihinmenoa kävin Intersportin kautta katsomassa niitä kaivattuja juoksukenkiä ja sieltähän ne hyllystä lähtivät mukaan. Ihanat hot pink-väriset Asicsen lenkkarit tuntuivat ihan mahtavilta jalassa. Lisäksi ne sopivat minulle, jolla oikea jalka on hieman ylipronatoiva. Asicsen GT-2160 mallin kengät ovat ylipronatoivalle tai normaalille askellukselle. Mitäs tykkäätte? Oikea hinta kengille oli 179e, mutta ne olivat tarjouksessa 149e. Ostin myös Asicsen juoksusukat joiden lähtöhinta oli 24,90e, mutta opiskelijakorttini ansiosta sain koko paketin 160e hintaan. Olen niin tyytyväinen!

Noh, olihan se töitten jälkeen pakko käydä testaamassa kyseiset kengät. Kävin edelleen juoksemassa saman lenkin kuin aikaisemminkin. Vaihtelen vain lenkin suuntaa jolloin en junnaa samoja ylämäkiä ja alamäkiä. 221 kcal, 26% rasvaa. Sykkeet 144/171. Kyllä oli muuten kengät jokaisen euron arvoiset jos vertaa vanhoihin, kuluneisiin tossuihini. Kunnon pehmusteet ja rullaava kenkä niin kyllä juoksukin kulkee ihan eri tavalla. Huomenna uusinta!

Suuhun on tänään mennyt aamupalaksi puuroa, päivälliseksi 300g kasviksia ja 100g jauhelihaa ja alkuillasta söin yhden mandariinin. Nyt olisi saatava jotain syömistä, tiedä sitten mitä kaapista löytyy. Sen tiedän, että mitään kovin lihottavaa se ei voi olla, sillä kotonani ei ole mitään erityisen syntistä :D

Ei kommentteja: