torstai 10. maaliskuuta 2011

Ruokapäiväkirja

Minulla tämä syöminen on hieman hankala asia. Joskus syön liikaa, joskus liian vähän. Täytyy yrittää petrata sen kanssa, etenkin aamupalan. Minulle ei yksinkertaisesti maistu muutamaan tuntiin herättyäni yhtään mikään. Joskus väkisten yritän saada aamupalan alas, jotta se estäisi herkkuhimoa myöhemmin päivällä.

Ruokapäiväkirja torstai 10.3.

Aamupala -
Lounas -
Välipala -

Päivällinen
Yrttiset kasvikset 300g (210kcal)
Naudan paistijauheliha 100g (140kcal)
Punaisia linssejä 100g (100kcal)

Iltapala
Danio-rahka (211kcal)
Mandariini (32kcal)

Join työpäivän aikana myös 5dl Pepsi Maxia josta tuli sitten 5 kcal.

Kiloklubi näyttää punaisia palloja niin kasvisten kuin kuitujenkin osalta. Kasviksia tulisi saada toinen samanmoinen annos jolloin myös kuitujen määrä nousisi ja pallo vaihtaisi vihreään väriin. Tänä päivänä sain kuituja 14g, kun niitä pitäisi saada vähintään 15g, mutta suosilteltava määrä olisi 25g.

Kalorithan jäi tänään huomattavan alhaiseksi, sehän ei minua haittaa. Tosin laihduttamisen kannalta myös terveellisesti ja TARPEEKSI syöminen olisi tärkeää. Kiloklubin mukaan energiavajeeni tälle päivälle on 1365 kcal. Suhtaudun kuitenkin hieman skeptisesti Kiloklubin laskemaan päiväkulutukseeni. Mutta jos edes 1000kcal vaje olisi, tarkoittaisi se kiloa viikossa.

Minulla on serkkuni häät 16.4. ja olenkin asettanut tavoitteeksi 75 kiloa siihen mennessä. Uusi mekko on hakusessa ja tiedän kyllä minkä haluan. En vain halua laittaa päälleni kokoa 46, enkä edes kokoa 44. Haluan mekkoni olevan kokoa 42!

Ei kommentteja: