torstai 10. maaliskuuta 2011

Fiilis on vähän sellainen et...

Olen viettänyt tänään todella rauhallista ja hidasta aamua. Siitä kertoo se, että postaan tätäkin vielä sängystä.

Vaihdoin eilen puhtaat keväiset petivaatteet sänkyyn, aukaisin kauan kiinni olleet säleverhot vihdoin ja päätin antaa kevään tulla. Nyt saankin katsella kaunista auringonpaistetta ikkunasta. Olin jo illalla laittanut sängyn viereen lukemiseksi uusimman KG-lehden jonka sitten herättyäni otin esiin. Luin lehden kannesta kanteen heti ja oli kyllä taas paljon mielenkiintoisia aiheita. Etenkin itsehillintää koskeva juttu piti lukea oikein ajatuksen kanssa. Minä liian usein taivun sen pikkupirun sanomisiin, että ei tämä yksi suklaapatukka haittaa tänään, huomenna taas tsempataan. Mutta toissapäivänä seisoin ystäväni kanssa sipsihyllyllä hänen valitessaan mieleistä pussia. Piti ihan ääneen kysyä, että huomaako hän kuinka tyynenä seison enkä ole kertaakaan sanonut haluavani sipsejä. Tai eilen kotimatkalla en kipaissut Ärrän kautta suklaahimoissani vaan tulin kotiin ja tein ruokaa. Pieniä askeleita, mutta niillä pääsen koukusta irti!

KG:ssä oli myös juoksukoulun alottajaiset. Mainitsinkin aikaisemmassa päivityksessäni kokeilleeni juoksua/hölkkäystä aikaisemmin ja vieläpä ihan hyvin tuloksin. Päätin sitten ottaa härkää sarvista ja aloittaa nyt harjoittelun ihan toden teolla. Kadut sulaa ja päiväkin on pitempään valoisa (hoen tuota varmaan joka päivityksessä, mutta olen siitä niin iloinen :D) niin voi sitten vaikka työpäivänkin päätteeksi käydä vielä valoisalla ilmalla lenkillä. Toki voisinhan aloittaa päivänikin lenkkeilemällä. Tänään heräsin jo seitsemän aikaan ja eihän siellä enää pimeää ollut. Mää niin tykkään! Ja nyt ennen töihin lähtöä päätin käydä urheiluliikkeessä katsastamassa lenkkaritarjonnan. Kengät taitaa olla hyvin tärkeässä roolissa juoksuharrastuksessa. Ja varsinkin tällaisella pulskemman puoleisella ihmisellä.

Kaivoin myös aamulla sykemittarini esille. Löysin vihdoin kaikki puuttuvat osat ja teinkin mittarin avulla kuntotestin. Noh, kuntohan oli rapistunut viimeisestä melkolailla, mutta siitä on suunta sitten ylöspäin! Vaihdoin liikuntaohjelmanikin kunnon kohotukseski entisestä painon pudotuksesta. Minulla on aina ollut haaveena juosta edes 10km ja kuntoa kohottamalla se voi joskus ehkä onnistuakin. Ja olen varma, että samalla saan jättää hyvästit liikakiloille.

Tänään on fiilis kohillaan!


ps. Ostin ehkä viikko sitten Mustasta Pörssistä alennuksesta pesukoneen (307e) ja nyt se oli Mammuttimarkkinoilla 289e. Minun tuuria. Tosin Citymarketista tuskin olisin saanut kotiinkuljetusta minkä sain MP:stä!

Ei kommentteja: