tiistai 24. toukokuuta 2011

Herkkupäivä

Eilinen oli herkkupäivä. Ystäväni lentää tänään Malmöön ja muuttaa sinne kesäksi, joten siitä johtuen vietimme läksiäisiä.

En jaksanut aamulla herätä lenkille ja ajattelin, että se niistä päivän urheiluista, koska tiesin, että aion viettää ystävieni kanssa koko päivän. Suuntasimme päivällä kiinalaiseen syömään ja sen jälkeen shoppailemaan. Minä sain kuin sainkin hillityä jokaisessa kaupassa ostohimoni. Mukaan tarttuivat vain "pyöräilyshortsit". Sellaiset polveen asti ulottuvat trikoohousut joissa on pitsit lahkeissa. Hyvä minä! Kotimatkalla herkuteltiin jäätelöillä. Maistoin Spice Icesta makua Irish coffee-pähkinä. Oli muuten NIIN hyvää!

Ulkona oli aamupäivän aurinko vaihtunut pilviseen ja sadetta enteilevään ilmaan. Ystäväni (tämä personal trainer) sai minut kuitenkin houkuteltua lenkille. Kävimme 5km hölkkä/juoksulenkin ja nyt sain testata sen, pystynkö puhumaan samaan aikaan, kuin lenkkeilen. Ja hyvin onnistui! Sain hyväksynnän lenkistäni ja vauhdistani PT:ltä.

Kotona suihkua ja maitorahkaa jonka jälkeen suuntasimme kauppaan. Sieltä illan telkkarimaratonia varten tarttui mukaan vain Kismet! Mihin ovat jääneet kaikki karkkipussit ja sipsipussit? Ei edes tehnyt mieli. Söin vielä hieman jauhelihaa ja kasviksia ennen Kismettiä. Oli jotenkin hauska, kun sain tältä PT:ltä myönnytykset kaikkiin syömisiin.

Kiloklubiin kaloreita kertyi alle 2000, joten ei mikään älyttömän paha herkuttelupäivä. Ja pallotkin pysyivät kohtuu hyvinä, toki herkkuympyrä näyttää punaista tällaisina päivinä. Mutta se ei haittaa, kun niitä ei ota tavaksi.

Ei kommentteja: