maanantai 9. toukokuuta 2011

Words In My Mouth

Kevätillat on niin kauniita. Rakastan auringonlaskua. Ja mikä mahtava syy lähteä lenkille vaikka kello olisikin jo puoli yhdeksän.

Pitkästä aikaa juoksua/hölkkää 4.73km, kaloreita kului 506, siitä tosin vain 17% rasvaa. Sykkeet 161/176.

Sain tänään todella ikäviä ja lähinnä stressaavia uutisia heti aamusta. Olen pähkäillyt asian ratkaisua koko päivän eikä sitä tunnu löytyvän. Turhautuminen ja ahdistus veivät minut sipsihyllyn luo vaikka äitini oli juuri puhelimessa sanonut, että ÄLÄ SORRU SYÖMÄÄN (tietää tunnesyöntitapani)!! Viime hetkellä teinkin valinnan ja vaihdoin sipsit kurkkuun ja porkkanaan. Eli olen tässä dippaillut sitten illalla kasviksia. Nam! Paljon parempi mieli, kuin jos olisin mättänyt sipsipussin.

On se, kun itse aiheuttaa itselleen ongelmia. Olen oikea kävelevä katastrofi, drama queen. Äitini sanoi, että toimin aina niin impulsiivisesti enkä mieti seurauksia. Se on niin totta ja siitä saan sitten kärsiä. Jos tämä opettaisi minua. Mutta viikko korkattu hienolla lenkillä. Ansaitsin viime viikolla sykemittariini tähden, pokaalia ei tästä viikosta tullut. Ensimmäistä kertaa kuitenkin sykemittarini on palkinnut minut kahtena viikkona peräkkäin!

Ei kommentteja: