perjantai 20. toukokuuta 2011

It's Scale Time

No niin! Nyt on taas pitkästä aikaa perjantaiaamuna hypätty punnituspäivän mukaisesti vaa'alle. Tulos oli melko positiivinien ottaen huomioon kaikki juhlat, juotavat ja syömiset mitä viime aikoina on ollut. Eilen ajattelin, että olen tyytyväinen 81 kilon tulokseen ja lähden siitä sitten pudottelemaan, mutta vaaka oli iloisesti puolellani ja näytti 80,5kg. Eli eilen tehdyn tavoitetaulukon lukemissa olen puoli kiloa edellä.

Jotenkin kauan kadoksissa ollut motivaatio alkaa taas löytyä. Liikunnan osalta tämä ja viime viikko ovat olleet yhtä kuraa, mutta sitä edellisten viikkojen tavoin aion taas jatkaa lenkkeilyä ja sauvakävelyä. Olen myös silloin tällöin kaivanut esille gymstickini ja jumppaillut sillä. Mutta eniten iloa saa aikaan motivaatio syömisten suhteen. Eilen olin ihan varma, että kävelen R-Kioskin kautta, kun kävelin tietovisailemaan läheiseen baariin. Mieli teki Kismettiä, mutta ajattelin että näin ei voi jatkua. Jos annan itselleni joka päivä periksi ja luvan syödä jotain herkkuja, ei tästä tule ihan mitään. Vaikka se olisikin vain yksi suklaapatukka, joka päivä se saa aikaan ihan mielettömän kalorimäärän.

Tänään on kaunis aurinkoinen päivä, ei ole mitään tekosyytä olla käymättä lenkillä. Juoksua en aio tänään harrastaa, mutta sauvat lähtevät ehdottomasti mukaan ulkoilemaan. Ensi viikon punnituspäivänä 79,7 kiloa. Eli ensi viikolla mennään saletisti alle 80 kilon! Eihän tämä ole laihdutusblogi eikä mikään jos ikinä ei tulosta saada aikaan!

Tässä vielä eilisen syömiset. Kaloreita tuli aika niukasti, mutta en tuntenut kertaakaan nälkää. Pallot kun saisi vielä vihreiksi. Klikkaamallahan sen saa suuremmaksi jos haluaa tarkastella. Nyt puuron keittoon!

Ei kommentteja: