sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Lauantain syömisiä

Kuvailinpas eilen huvikseni ruuat mitä suuhuni laitoin. Toki minunkaan muistini ei täydellisesti pelaa ja iltapala, maitorahkaa ja banaania, jäi kuvaamatta. Mutta kuka tahansa tietää miltä keskenään muusattu banaani ja maitorahka näyttää.

Aamiaiseksi eilen söin Pirkan annospusseista valmistettua mustikkapuuroa. Lisäsin joukkoon noin desin pakastemustikoita.


Päivälliseksi söin 100g naudan jauhelihaa ja noin 250g Finduksen Malaysia-pakastevihanneksia. On muuten todella hyvä sekoitus. Pidän myös Chinese-sekoituksesta. Lorautin mukaan hieman soijaa, mutta muuten en maustanut. Olen niin onneton maustaja, joten jätän sen homman suosiolla väliin.


Välipalaksi lähti yksi satsuma ja noin 200g viinirypäleitä. Viinirypäleet on niiiiin hyviä, mutta lautasella oleviin petyin pahasti. Ne oli jotenki kovia tai sitten liian pehmeitä. 


Ja tosiaan iltapalaksi 250g maitorahkaa ja yksi banaani. Mitään erityisen hienoja kuvia en osaa ottaa ja päätin nyt vain ajankuluksi tällaisen tehdä. Olkaapas hyvä. Kiloklubi näytti eiliseltä tällaista:


Jos olisin lisännyt vihanneksia paistaessani ruokalusikallisen rypsiöljyä pannulle, olisi energiaympyräkin näyttänyt vihreää. Pienestä se on kiinni. En tosi pelkää rasvaa, mutta ajattelin jauhelihasta tulevan rasvan riittävän.

Linnottauduin päivällä parvekkeelleni, jotta saisin hieman väriä pintaan. Minulla on sellainen avoparveke kolmannessa kerroksessa ja siihen yhdistettynä merituuli... Ei kauaa tarvinut istuskella kun olin jo jäätymispisteessä. Täytyy tyytyä siis vielä purkkeihin värin saamiseksi. Mutta aurinkoista sunnuntaita siitä huolimatta!

Ei kommentteja: