torstai 12. toukokuuta 2011

Väliaikatiedotusta

Täällä mennään kiloklubin punaisilla palloilla. Ainoa mikä oli keltaisella, oli herkkuosio. Mutta ei siis järin hyvällä ruokavaliolla ole oltu. Siitä kertoo sekin, että ensimmäisen kerran tälle päivälle pistin suuhuni jotain vasta viideltä iltapäivällä. Minulla saattaa helposti päivä mennä ohi, ja syöminen painottuu iltaan. Tiedän, ettei näin pitäisi tehdä ja tällainen ruokailurytmi ajaa minut helposti syömään ja napostelemaan mitä sattuu. Onneksi ystäväni tuli tänään kauppaan kanssani ja esti minua ostamassa sipsi- ja karkkihyllyjä tyhjäksi.

Huomenna alkaa epäsäännöllinen ja juhlintaan keskittyvä viikonloppu. Katsotaan miten saan itseni pidettyä kurissa, ettei kaikkia herkkuja tarvitse syödä. Ja toivottavasti lauantain iltatilaisuudessa osaan olla syömättä. Tai syömättä liikaa. Hapollinen alkoholijuotava ja rasvainen/suolainen syötävä saavat vatsani turpoamaan todella isoon kokoon. Mekko, jota olen kaavaillut lauantai-illalle, ei anna periksi yhtään ylimääräistä coctail-palaa.

Vähän tässä kamppailen sauvalenkin ja koulutehtävien välillä. Lähitulevaisuutta ajatellen koulutehtävien teko palkitsee minua enemmän, joka myös vaikuttaa siihen, kuinka paljon pystyn harrastamaan liikuntaa ja keskittymään painonpudotukseen. Kesäkuu tulee mahdollisesti olemaan tipaton, huom mahdollisesti. Onhan tässä jo juhlittu tarpeeksi, pääsiäiset, vaput ja nyt nämä sarjispäivät.

Mutta tällä mennään. Jätän huomisen punnituspäivän väliin ja katson ensi viikon perjantaina missä lukemissa ollaan. En yhtään epäile, etteikö keikuttais vielä hyvinkin kasikympin yläpuolella.

Sain muuten ensimmäiset pienet rusketusrajat tänään! Istuskelin parvekkeella kouluhommia tehden ja aurinko porotti todella lämpimästi. Täytyy huomenna varautua aurinkorasvalla.

Ei kommentteja: