tiistai 24. toukokuuta 2011

Miksi näin

Täällä kamppaillaan lenkkeilyajatuksen kanssa. Tämä päivä on ollut pienoinen pettymys. En ole saanut mitään aikaiseksi. Äsken otin "pienet" parin tunnin päikkärit ja sanoin samalla jälleen hyvästi hyville yöunille ja aikaiselle heräämiselle huomenna. Haluaisin kyllä lähteä lenkille, mutta keksin tekosyyn ihan kamalasta tuulesta mikä ulkona puhaltaa. Aurinko paistaa, mutta puut ovat vaakatasossa kaikesta tuulesta.

Tänään olen myös kamppaillut herkkuajatuksen kanssa. Näinkin helposti sitä sitten olisi valmis ajautumaan taas herkkukierteeseen. Eilisen kismetit ja jäätelöt pyörivät tuplasti päässä ja olen jo haaveillut käveleväni kadun toiselle puolelle, R-kioskille, ja tuovani sieltä kotiin pussillisen Pollyja. Nam. Yritin herkutella tässä rahkalla ja mehukeitolla, mutta eihän se ikinä mitään suklaata tule päihittämään, se nyt vain on tosiasia. No, ne on nämä pari ekaa päivää herkuttelujen jälkeen, kun haluaa kaikkea hyvää.

Hei millä te taltutatte makeanhimon? Ja myös, millä suolaisten herkkujen himon? Makeaa dieettisyötävää on niinkin helpompi keksiä, mutta entäs suolaiset herkut?

Pelkään perjantaista punnitusta. Tänä aamuna puntari näytti taas ihan mitä sattuu ja seikkailtiin taas yli 80 kilon lukemissa. Ja miksi liikunta aina nostaa puntarilukemaa? Kerääkö se jotain nestettä lihaksiin vai mistä moinen?

Ei kommentteja: