lauantai 23. heinäkuuta 2011

Huh hellettä, mutta en valita!

 
Näytin varmasti tuolta kun taivalsin kympin lenkkiäni. 40 asteen lämmössä kaikki järkevät ihmiset grillailivat herkkuruokiaan minun kiusakseni. Jokainen asuinalue jonka ohitin, tulvi niin ihanaa tuoksua. Minäkin haluan! Sen sijaan hiki naamalla vaatteet märkänä yritin kilometri kilometriltä päästä kotiin. Olin onneksi niin järkevä ollut, että otin vesipullon mukaan. Tällaisella helteellä ilman sitä olisin kääntynyt kotiin varmasti ainakin puolta aikaisemmin. Nyt on onnellinen olo. Lenkin jälkeen suihku ja päärynämehu <3 En ole erityisen innostunut mehuista, mutta näin helteillä se tuntuu luksukselta lenkin jälkeen. Ja sallin sen itselleni näinä päivinä kun on niin kuuma, ettei ruoka tunnu maittavan. Ruokavalioni on koostunut lähinnä helpoista ja yksinkertaisista munakkaista.

Lenkkimusiikkina toimi tällä kertaa seuraavanlaisia













Käyn aina silloin tällöin katsomassa Romanian top100-listan sillä sieltä löytyy itselleni ehdottomasti parhaimmat kesämusakaverit.

2 kommenttia:

Kaneli kirjoitti...

Tiiätkö Essi - ihan sama tunne minulla oli tänä aamuna, kun puolikuolleena helteessä hölkkäsin. Tuntui fyysisesti ja psyykkisesti melkoiselta rääkiltä. Aion vast'edes kunnioittaa aurinkoa hieman enemmän ja korkeintaan pyöräillä tällaisilla helteillä, kait :)

Koitetaan pitää järki mukana tässä touhussa :)

Essi kirjoitti...

Ja pitäisi muistaa, ettei liikunnasta saa tulla ikävää ja pakkopullaa, sillä silloin sitä ei jaksa kovin kauaa. Ja meidänhän olisi tarkoitus jatkaa!