maanantai 18. heinäkuuta 2011

Pitsaa pitsaa

Essin keittiössä tapahtui tänään. Kokeilin karppipitsaa, sitä juustoraaste/maitorahka-versiota. Ei mantelijauhoa vaan leseitä ja hieman ruisjauhoa. Päälle jauhelihaa, herkkusieniä, paprikaa, sipulia ja juustoraastetta. Ja mitä siitä tuli? Noh...

Pellillä se näytti ihan pitsalta, mutta lautaselle sitä ei enää pitsana saanut. Ilmeisesti tomaattimurska/pyresekoitus oli liian kosteaa pohjan päälle, jonka seurauksena se hieman löysistyi. Hmm. En tiedä mitä ajatella. Maku oli hyvä (ei se oikeaa pitsaa voita), paljon juustoa nam nam.

Mutta se taitaa jäädä ainoaksi tuon version kokeiluksi, katsotaan mitä mantelijauhoista saisi aikaiseksi. Jos joku meni pieleen, vinkkejä otetaan vastaan!

Ei kommentteja: