perjantai 8. heinäkuuta 2011

My currently weight is...

Perjantai ja punnitustulos 78,6kg. Tavoitteeni oli päästä lähemmäs 78 kiloa, mutta melko tyytyväinen olen tuohonkin. Ensi viikolla toivottavasti paino alkaa kahdella seiskalla!

Eilen tuli käytyä hieman aleshoppailemassa vaihteeksi ja se jäikin ainoaksi liikunnaksi eilen. Jalkoja kiristi, kun yhdeksän aikoihin tallustelin kasseineni kotiin. Tänään sitten täytyy suunnata kävelylenkille kunhan ensin saan viettää omasta mielestäni ansaitsemani vapaapäivän ottaen aurinkoa. Kaupungissa asumisen huonoja puolia on se, että aurinkoa täytyy lähteä ottamaan johonkin missä on muitakin ihmisiä. Ja no, ylipäätään se että pitää lähteä johonkin. Taidan parvekkeeni pienuudesta huolimatta linnoittautua sinne ja ottaa yläosa-aurinkoa. Sitä paitsi olen ihastunut maksimekkoihin/hameisiin joten jalkani eivät edes kaipaa aurinkoa helmojen alla.

Pieni paljastus. Kesän alussa koin pientä ihastumisen tunnetta erääseen mieshenkilöön. Olen hänet kerran tavannut baarissa Toukokuussa, jolloin vaihdoimme numeroita. Kesäkuussa emme kuitenkaan kerenneet näkemään, koska hän lähti kesälomalle kotimaahansa. Olin varma, etten kuule hänestä enää mitään, mutta tällä viikolla hän kyseli kuulumisia ja kertoi palanneensa takaisin Suomeen. Ehdotti näkemistä. Yritin olla olematta liian innokas ja sanoin vain, että ehkä joku päivä. Nyt alan kuitenkin kallistua siihen, että mahdollisesti viikonlopun aikana häntä haluaisin tavata. Katsotaan nyt.

Nyt partsille...!

Ei kommentteja: