torstai 21. heinäkuuta 2011

Väsymystä

Saisko jo laittaa nukkumaan? Tää lämpö, raskas ilma ja kympin lenkki ovat vetäneet mut ihan voimattomaksi enkä meinaa millään päästä sohvalta ylös. Olen ylpeä itsestäni, että tällä viikolla lenkkikengät ovat sujahtaneet jalkoihin joka päivä tähän mennessä. Pari 5km rauhallista lenkkiä, pari kymppiä juosten/reippaasti kävellen. Sykemittarissakin kaikki palkit ylittyneet vaikka viikko ei ole edes ohi.

Vaaka antoi tänään ymmärtää, että huominen punnitustulos olisi ihan kohtuullinen. Toivottavasti ensi yö menee nukkuessa eikä valvoessa. Hyvinnukutun yön jälkeen puntari on aina vähän armollisempi. Taidan siis käydä vielä tiskien kimppuun ja väsyttää itseni keittiösiivouksen merkeissä. Sitten saa hyvillä mielin kömpiä peiton alle uneksimaan huomisesta yli kilon pudotuksesta.

2 kommenttia:

Kaneli kirjoitti...

Essi, täällä on havaittavissa samanlaista helleväsymystä. Itseäni vaivaa vain sellainen ongelma, että sohvalla kyllä nukuttaa, mutta sänkyyn päästyäni olen liian pirteä nukkuakseni :)

Vau, sinullahan menee 20 kiloa rikki ihan justiinsa! Ehkä jo huomenissa? Lupaan tulla antamaan onnitteluhalin heti aamutuimaan, jos näin käy :)

Nukutaan ensin kuitenkin piiiitkät yöunet, jotta vaaka on armollinen huomisaamuna :)

Tsemppiä ja voimien palautumista!

Essi kirjoitti...

Täällä tunnetaan ihan sama väsymysmuoto. Sohvalla telkkarin edessä silmät menee kiinni, mutta sängyssä sitten ei.

Enkä ollut edes tajunnut, että -20 kilon raja tulee toivottavasti täyteen huomenna! Kiitos kun huomasit ja muistutit. Näin sitä vaan puuskuttaa eteen päin eikä huomaa tärkeitä rajapyykkejä.

Ja onnea vaan sinullekin huippulenkistä! Aivan mahtava lukea mitä siellä lenkkipolulla saatkaan aikaan :)