tiistai 19. heinäkuuta 2011

Iltalenkki

Kävin tekemässä 10 kilometrin iltalenkin. Vuoroin kävellen, vuoroin juosten. Enimmäkseen kuitenkin kävellen. Jotenkin nämä kilot on saatava liikkeelle. Jotenkin tuntuu, että mahani olisi pienentynyt tässä muutaman viikon aikana, mutta miksi se ei näy puntarissa? Punnituspäivän jälkeen paino on huidellut missä sattuu vaikka olen karpannut tunnollisesti enkä ole sortunut herkkuihin 60 hiilarigramman ylittävästi. Joka päivä siis hiilarit ovat pysyneet 60g tuntumassa ja joskus reippaasti sen allekin. Kalorit eivät ylitä koskaan 2000 vaikka niitä ei edes tarvisi seurata. Siis missä vika? En oikeasti keksi. Noh, täytyy tutkailla. Ja onhan perjantaihin vielä aikaa, että katsotaan mitä vaaka silloin näyttää.

Mutta olipa vain ihana käydä reipas lenkki. Yksin, musiikin tahdissa, tulee lenkkeiltyä huomattavasti reippaammin, kuin kaverin kanssa jutustellen. Kummin teillä on? Toki kaverin kanssa aika tuntuu menevän nopeampaa. Tykkään molemmista. Tänään kuitenkin tarvin aikaa oman pääni sisällä.

Yksi huomio. Miksi ihmiset laittavat lenkkarit baariin ja sitten vastavuoroisesti farkut lenkille? En ymmärrä. Ja no okei, toinen asia, en pidä siitä, että kävellään väärällä puolella tietä eikä väistetä. Näin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lenkkikaveri on kiva, mut munkin mielestä yksin mennessä treeni on jotenki parempi, tehokkaampi, pääsee omaan tahtiin nopeasti!

Essi kirjoitti...

Sehän se on, saa määritellä itse tahdin ja matkan mitä menee. Mutta toisaalta kaverin kanssa saa tehokkaasti vaihdettua kuulumiset lenkin yhteydessä.

Anne kirjoitti...

Mä tykkään kanssa juosta itsekseni, koska muutun yleensä lenkin aikana sellaseks sini-punaseks naamasta ja mulla on tullut tavaksi juosta niin kovaa, että puhuman en pysty :D Toki välillä on kiva käydä kavereiden kanssa vaihtelun vuoksi vähän hitaammalla jutustelu-lenkillä.

Essi kirjoitti...

Itsekin monesti lenkkeilen hikipisarat silmillä naama punaisena, että parempi olla ihan vain yksin sillä lenkillä :D

Mutta molempi parempi, vähän erilaisia lenkkejä sitten ne mitkä tehdään kaverin kanssa.