perjantai 17. syyskuuta 2010

Changes

Hei hei ja hyvästit maanantain punnituspäivälle ja toivotetaan tervetulleeksi punnituspäivä perjantai. Tässä pienen lenkin jälkifiiliksissä kirjottelen. Hyvin epäonnistunut viikko takana, mässäystä ja liikkumattomuutta. Nyt olisi taas kurinpalautuksen aika.

Päädyin vaihtamaan punnituspäivän perjantaiksi sen vuoksi, että repsahduksia minulla tapahtuu a) punnituspäivänä, jos on tapahtunut edistymistä. Ajattelen, että seuraavaan punnituspäivään on aikaa ja saan pudotettua kaikki tarvittavat vaikka vähän herkuttelen. Ja b) viikonloppuna. Viikonloppuna, tylsänä koti-iltana, tarvin jotakin naposteltavaa. Miksi en siis yhdistäisi kahta pahaa. Lisäksi viikonloppuna mahdollisesti tulleet turvotukset lähtevät seuraavaan perjantaihin mennessä.

Nyt on kuitenkin tsempattava ja tietenkin mahdollisuuksian mukaan välttää tällaiset repsahdukset. Ne ovat vain itsekurista kiinni. Minulla se on huono ja sen vuoksi suklaa eksyy suuhun tuon tuosta. Mutta nyt yritetään taas muuttaa se. Pakko.

Eli seuraava punnituspäivä perjantai 24.9. Tavoitepaino olisi silloin noin 84 kilon luokkaa. Ja silloin olisi ylitetty ensimmäinen etappi.

Mahdun muuten yhteen mekkoon, jonka ostin viime syksynä. Olin jo kauppaamassa sitä ystävälleni kesällä, mutta nyt vetoketju sujahtaa kiinni ilman ongelmia! Tuli todella hyvä fiilis siitä.

Ei kommentteja: