maanantai 6. syyskuuta 2010

I Feel Fine

Tämä päivä on kulunut lähinnä kuluttaen sohvan kangasta. Olen viettänyt viimeistä lomapäivää rennosti telkkarin edessä sen kummemmin miettimättä muuta. Tosin mietin eilen suuhun pantuja suklaita, joiden myötä sain heiluttaa jäähyväiset 87 kilolle ja toivottaa tervetulleeksi ainakin yhden lisäkilon. Että olinkin sitten kaivannut sitä yhtä. Orpo olohan se tuli kasillakin ilman toista kasia. Noh, katsotaan mitä huominen punnitus tuo mukanaan.

Näiden suklaiden vuoksi pari tuntia pähkäilin lähteäkö lenkille. Puolesta oli puntarin lukema ja sykemittarista puuttuvat noin 400 kaloria. Vastaan olivat pienoinen nuha (seli seli) ja säätiedotuksen mukaan lähenevä sade (seli seli seli). Noh, aikani pähkäiltyä ja vaihtoehtoja miettiessä, vedin lenkkikengät jalkaan ja suuntasin tutulle reitille. Tarkoitukseni oli oikaista vähän ja tehdä joku puolen tunnin pätkä, mutta reippailinkin sitten tunnin verran. Kaloreita kului 604 ja rasvaa 32%, sykkeet 141/169. Sain kuin sainkin siis kaikki tarvittavat lukemat mittariin ja kohta pitäisi näyttöön ilmestyä viikoksi pokaali. On melkein voittajafiilis kun sain itseni ylös vaikka se tunti ihan liian suurelta uhraukselta.

Äitini on tulossa viikonloppuna kylään jonka vuoksi minun on "nutrattava" tunnollisesti koko viikko. Meillä on äidin kanssa veto -20kg=500e. Tosin viimeinen punnitus ei ole vielä, mutta haluan näyttää edistyneeni.

Ei kommentteja: