lauantai 11. syyskuuta 2010

Full, fuller, the fullest

Ihan kamala olo. Ihan kamala.

Nyt on sukuloitu ja juhlittu valmistujaisia. Syöty perunamuusia ja lihapullia, syöty myöskin suklaata (mikä karkkilakko?). Valmistujaisjuhlissa kieltäydyin kuitenkin kaikesta, mitä tarjolla oli, hyvä minä!

kuva täältä
Käytiin äitin, äidin miehen, siskoni ja veljeni kanssa Haaparannalla ja sieltä mukaan tarttui sellaisia suklaapäällysteisiä kookosvaahtopötköjä. Kun ostin ne, en muistanut ollenkaan koko karkkilakkoa. Se oli täysin pyyhkiytynyt mielestä. Mitenhän siinä niin kävi? Ehkä syytän tästä sitä, että pötköt olivat keksi/muffinsihyllyn luona, enkä tajunnut ostavani karkkia. Seli seli :D

No, ei se mitään, tästä jatketaan. Minulla on muuten ollut ongelmia vatsani kanssa. En tiedä onko se vain tyhjä ja sen vuoksi mitään ei tule ulos vai kärsinkö jonkunlaisista vatsaongelmista. Kipaisin eilen apteekissa ja ostin Laxoberon-tippoja, koska halusin mahan toimimaan täksi päiväksi. Noh, otin niitä seitsemän aikaan ja luulin, että yön aikana istuisin vessassa ja tänään kaikki olisi ok. Ehei, pahin vaihe mahassani alkoi juuri Haaparannalla Coopin kassajonossa! Naurettiin veljeni kanssa, että minulle käy kuin elokuvasta Nuija ja Tosinuija, mahani murisi siihen malliin. Ei auttanut kuin tuskailla mummolaan, mutta selvisin. En kuitenkaan ole saavuttanut sellaista oloa, että mahani on kunnossa. Otin tänään iltapäivällä vielä 10 tippaa ja nyt odotellaan mitä tämä ilta saa aikaan. Yritän litkiä kovasti vettä ja toivon, että maha kevenisi ja turvotus lakkaisi.

sori, oli pakko :D
Ei tänään tämän kummempaa, rauhallinen koti-ilta tiedossa. Ei mitään syötävää! Maha ei tarvi tänään enää mitään!

Ei kommentteja: