keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Mess

On mennyt hetki, etten ole jaksanut kirjoittaa ollenkaan. En ole halunnut kirjoittaa siitä, miten taas epäonnistun ja lipsun. On tullut herkuteltua. Nyt tällä viikolla en ole tosin syönyt mitään mässäilyherkkuja, mutta olen innostunut jostain syystä riisistä ja syönyt sitä sitten liian paljon.

Paino on noussut pari kiloa, ne tosin saisi hetkessä pois, jos jaksaisin yrittää. Joku turhautuminen ja syysmasennuksen poikanen on tosiaan iskenyt. Kaikki tekemättömät hommat painavat mieltä ja jostain olisi vain aloitettava. Olenkin päättänyt kuluttaa loppuviikon laittamalla kämppää kuntoon. Aion perjantaina raivata vaatekaapista kaiken turhan pois (samalla myös muusta kämpästä) ja mahdollisesti lauantaina kiikuttaa tavarat kaatopaikalle. Tosin jos jaksan raivata jo huomenna, miksi en kävisi kaatopaikalla jo perjantaina.

kuva


On jotenkin liikaa kaikkea turhaa tavaraa joka lojuu pitkin kämppää. Sitten niitä tarvittavia tavaroita ei saa laitettua mihinkään siististi, kun hyllyt pursuaa kaikkea ylimääräistä. Joten tästä lähdetään. Sitä paitsi kuka haluaa mennä keittiöön tekemään ruokaa (edes pussikeittoja) jos tiskit lojuu altaassa ja roskia on siellä täällä.

kuva
Katsotaan kun tämä "uusi elämä" kaikkine herkkuineen taas alkaisi, niin kirjoittaminenkin olisi mukavampaa. Eihän kukaan jaksa kirjoittaa/lukea jatkuvasti epäonnistumisista ja paskoista asioista.

Mutta olipa muuten ihana eilen käydä kävelemässä syksyisessä luonnossa. Lähdimme ystäväni kanssa lenkille, mutta poiketen edellisistä kerroista, kiersimme rantaa eri puolilta ja kävelimme metsäpoluilla. Se ehkä hieman rauhoitti mieltä. Kaloreitakin 1,5h reissussa kului yli 500.

Ei kommentteja: