keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Magic Autumn Night

Pitkästä aikaa hyvä ja onnistunut päivä. Nyt huomaa miten tärkeää on esimerkiksi työ. En vain makaa kotona sohvalla ja mieti tekemättömiä hommia joita en jaksa aloittaa. Päivä menee kuin siivillä ja olen paremmalla mielellä, kun saan olla todella mukavassa paikassa töissä.

kuva
Osaksi hyvään mieleen vaikuttaa se, kun käytiin eilen poikaystävän kanssa illalla kävelemässä rannassa. Katseltiin veneitä jotka olivat vielä satamassa, käveltiin hiekalla ja katseltiin vastarannan valoja. Juteltiinkin asioista ja vaikka mitään varmaa ei ole, eiliset puheet sai pahat ajatukset väistymään ainakin hetkeksi. Tämäkin päivä on ollut sen osalta helpompi ja olen todennäköisesti itkenyt ja hermoillut aivan turhasta. Kotona kun on kaiket päivät aikaa miettiä asioita.

On ollut myös oikein onnistunut liikuntapäivä. Seitsemän aikoihin lähdin kävelemään töihin. Ihana kävellä hiljaisessa aamussa, pilvet on punaisena ja on vähän viileä. Vähän reilu puoli tuntia kävelin aamulla ja saman reissun tein siis myös neljän jälkeen kotiin päin. Tulin äsken uudelta kävelyreissulta. Energiaa oli lähteä vielä melkein puolentoista tunnin reippailulle. Tänään olen kuluttanut siis kävellen 1227 kaloria. Aika hyvin vai mitä? Rasvaa tästä on ollut noin 41%. Keskisyke on ollut siinä 120-130. Jee, hyvä minä! :)

Ei kommentteja: