torstai 2. syyskuuta 2010

Feel The Wind

En varmaan voi hehkuttaa syksyn ihanuutta tarpeeksi, mutta varautukaa samanhenkisiin postauksiin syyskuussa.

Tulin juuri mahtavalta, mutta raskaalta lenkiltä. Raskaalta sen vuoksi, että en tiedä miksi en ollut ollenkaan halukas liikahtamaan sohvalta. Olisin vain halunnut olla. Mutta pimenevässä syysillassa yksin tehty lenkki oli parasta, mitä itselleni pystyin tekemään. En ole pitkään aikaan ollut niin yksin omien ajatusten kanssa. Siis hyvällä tavalla yksin. Monta pitkään mieltäni vaivannutta asiaa sai ratkaisun, kun tallustelin eteenpäin. Nyt olo on aivan mahtava. Kotona on aina niin paljon muuta ajateltavaa tai sitten televisio huutaa tai on vain jotain muuta tekemistä, ettei pysty rauhoittumaan ollenkaan. Taidankin ottaa tämän iltalenkin ohjelmaan terapeuttisen vaikutuksen vuoksi, en niinkään painonpudotuksen kannalta vaikka sekin on aina plussaa. Tämä aika vuodesta on ihanaa, kun on pimeää ja ensimmäiset katuvalot alkavat syttyä. Valoisien kesäöiden jälkeen tämä pimeys on toivottua.

kuva täältä.


Lenkki oli muuten suht kevyt ja aikaa kului muutamaa minuuttia vaille tunti. Kaloreita kului 525, josta rasvaa oli 38%. Keskisyke oli kuitenkin 130 ja maksimisyke 159.

Tälle viikolle pitäisi liikkua vielä 1:15h, jos haluan sykemittarin tavoitteet täyteen. Kaloreita puuttuu vähän päälle 1000. Kyllähän nämä saa helposti täyteen. Pari kertaa kun käy lenkillä, niin kalorit on täynnä ja aikaakin kuluu yli tarvitun.

Ruuan suhteen en ole pysynyt ihan pelkissä kylmissä pusseissa. Ruokapäiväkirja tältä päivältä näyttää seuraavanlaiselta

Aamupala Allevo suklaa-pirtelö
Lounas Nutrilett mansikka-pirtelö
Päivällinen Allevo peruna-purjo-keitto, kaksi nakkia, noin 70g Apetit-keittojuureksia

Vielä voisin syödä yhden pirtelön, mutta ei ole yhtään sellainen olo nyt. Puuttumaan jäävät vitamiinit ja hivenaineet saan pillereistä, joten voin huoletta jättää yhden pussin syömättä. Se ei tee pahaa eilisen pitsan jälkeen.

Ei kommentteja: