torstai 16. syyskuuta 2010

Everlong

En ole saanut oikein mitään aikaan alkuviikon aikana. Hirveä masennus ja stressi kaikista asioista. Tällä hetkellä mielessä pyörii lähinnä raha-asiat, seurusteluasiat ja kouluasiat. Nämä yhdistettynä saa minut aamulla jäämään peiton alle ja venymään puoleen päivään asti. Eihän ne asiat sillä helpotu tai muutu, mutta kun...

Maanantai meni mässäillessä ja tiistai jämiä syödessä. Eilen sitten ei maistunut mikään. Söin muutaman hapankorpun ja auringonkukansiemeniä. Paahdettuja ja suolattuja sellaisia. Päätin, että paino ei enää nouse yli 88 kilon, mutta kyllähän se sinne kiipesi, mutta on nyt tullut alas. Tällä hetkellä vaaka näyttää melkein maanantaista lukemaa, muutama sata grammaa täytyy pudottaa vielä siihen.

Onneksi ensi viikolla on velkaneuvojan aika. Tämä kertoo aika paljon siitä, kuinka huonolla jamalla minun raha-asiani ovat. Mutta onneksi tämä nainen saa aina minut uskomaan, etten ole vielä pahassakaan velkasuossa. Katsotaanpa nyt, kun vien pari laskua lisää.

Mutta sellaista tänään. Alan tekemään koulutehtäviä. Joulukuussa pitäisi olla valmistujaiset, mutta vielä on NIIN paljon tekemättä.

Ei kommentteja: