perjantai 20. elokuuta 2010

All In My Head

Tässäpä ensimmäinen kuva minusta tällä hetkellä. Kuva on otettu muutama viikko takaperin, eikä erityistä muutosta tähän niiden viikkojen aikana ole tapahtunut.

Inhoan tasaista linjaa rinnoista vatsaan, mitään muotoja ei sillä alueella ole huomattavissa. Inhoan myös selän jenkkakahvoja ja takapuoleni lässähtänyttä ja roikkuvaa muotoa.

Inhoan käsiäni. Inhoan sitä, että ne painautuvat kylkiin ja leviävät tuplasti. Haluaisin niin käyttää hihattomia paitoja, mutta en halua esitellä löysiä käsivarsiani. Jalathan nyt on ihan omaa luokkaa, en tykkää.

Parhaita tuloksia vartalon muokkauksessa ja kiinteytymisessä olisi tietenkin kuntosaliharjoittelu. Täällä on kaksi kuntosalia, joista toisen asiakas olen ollut ja toiseen liittymistä harkitsen tällä hetkellä. Haluaisin kiinteytyä ja pidän kuntosaliharjoittelusta todella paljon. Ryhmäliikuntatunnit ovat myös mahtavia, mutta jotenkin itsetuntoni ei tällä hetkellä kestä muotijumppatyttöjä vaaleanpunaisissa trikoopaidoissa ja sileät selluliitittomat jalat paljastavissa jumppahousuissa. No thanks. En tiedä mistä tämä alemmuuskompleksi johtuu, sillä muutama vuosi sitten kiersin kaikki pumpit ja combatit eikä tuntunut missään seisoa näitten jumppatyttöjen vieressä. Nyt en halua. Täytyy vielä saada ajatusmaailma kuntoon ennen kuin lähden rehkimään ylätaljojen ja penkkipunnerrusten pariin.

Jollakin tavalla olen jumissa laihtumisen kanssa. En löydä sitä jotain, mikä kannustaisi oikeasti muuttamaan elintapoja. Itsekurini on ihan nollissa ja sen vuoksi retkahdan jatkuvasti houkutuksiin. Kyselen itseltäni, tuleeko tästä hyvä olo, mutta pikku piru takaraivossa huutaa minua ostamaan suklaata, sipsejä ja mitä milloinkin. Vastapainoksi kasaan ostoskoriin kiloittain vihanneksia. Ihan kuin ne auttaisivat jos kurvaan karkkihyllyn kautta kassalle. Yritän motivoida itseäni, miltä näyttäisin kymmenen kiloa hoikempana, miltä näyttäisin kaksikymmentä kiloa hoikemmalta. Silti mikään ei muutu.

Tämä viikonloppu taitaa mennä pohdiskellessa ja uuden vaihteen hakemista. Yritän asennoitua, että perjantaina alkaa uusi elämä. Minulla ei ole silloin työaikoja, saan keskittyä pelkästään kouluun ja laihduttamiseen.

Ei kommentteja: