maanantai 23. elokuuta 2010

Morning After Dark

kuva täältä.
Tänään on ollut sellainen päivä, että haluan aloittaa heti kaiken nyt! Katselin salikorttihinnastoa ja totesin, että tällä viikolla käyn hankkimassa itselleni viideksi kuukaudeksi salikortin. Se on nyt päätetty! Suunnittelin myös uimisen aloittamista, kunhan vain pääsisin yli siitä kammotuskuvasta mikä päähäni syntyy kun ajattelen yhtälöä uimapuku+minä.

Tänään on ollut muutenkin kohtuu hyvä päivä. Syömisessä olen pysynyt jotakuinkin suunnitellulla linjalla.

Aamupala klo 8 - Allevo suklaapirtelö
Lounas klo 11.30 - Allevo Peruna-purjo-keitto, ruisleipä ilman levitettä
Välipala klo 16- Allevo suklaapirtelö
Päivällinen klo 19- Allevo Peruna-purjo-keitto, kolme nakkia, herne-maissi-paprikaa n.80g

Iltapalaa en ole vielä syönyt, mutta tarkoitukseni olisi ottaa vielä Nutrilettin metsämarja-pirtelö. Ruisleipä tuli kuvioihin mukaan yllättäen, sitä en ollut suunnitellut. Lisäksi haluaisin jättää nakit pois keitosta, sillä ne tuovat noin 150 kcal lisää päiväannokseen. Noh, vähän kerrallaan. Tänään en kuitenkaan syönyt molemmilla keittokerroilla nakkeja mikä on edistys :) Tämän päivän kalorisaalis on lukuina noin 740 kcal. Jos Nutrilettin tai Allevon "oikealla" kuurilla olisi niin määrähän jäisi 550 kaloriin päivässä.

Liikunnalle en ole tänään suonut ajatustakaan, sillä pienoinen nuha jyllää vieläkin enkä sen vuoksi halua lähteä ulos lenkkeilemään. Tänään on vielä kaiken lisäksi satanut vettä, joten en halua sairastuttaa itseäni enempää. Työmatkapyöräily läpimärkänä hoitaa kyllä takuulla sen puolen. Huomenna sitten uusi yritys. Sykemittarikin näyttää pöydällä siltä, että pitäisi saada jotain käyttöä. Katsotaan :)

Ei kommentteja: