sunnuntai 29. elokuuta 2010

Failure

Eilinen meni melko höpöksi syömisten suhteen kuten osasin arvatakin. Päivä niinkin meni hapankorppuja pureskellen, mutta illalla sorruin sipseihin. Ja pitkin päivää napostlein salmiakkeja. Kuten arvata saattaa, puntari oli heilahtanut yhden pluskilon puolelle. Aamulla puntari näytti 89,4 kg. Mutta ehkä hätä ei ole niin kamala, sillä turvotusta ja nesteitä on elimistöön kertynyt tällä syömisellä ja ne kun saan pois, lukema putoaa. Putoaahan? Tosin jo peilistä katsoessa huomaa, että maha on turvoksissa ja sen saisi helposti siitä litistymään muutaman sentin. Taidan käydä tänään hakemassa kaupasta luumupussin :D

Käytiin kuitenkin eilen ystävän kanssa heittämässä pieni puolen tunnin krapulakävely kauniissa maisemissa. Ajelimme Ruotsin puolelle, Kukkolaforsenille.

kuva täältä.
kuva täältä.
Reipas pikkulenkki kulutti noin 200 kcal, joten pientä helpotusta mässäilyyn. Tänään olisi vuorossa lisää lenkkeilyä. Onkohan sitä tullut vanhaksi, kun krapulakin kestää kaksi päivää? Olo ei helpotu millään.

EDIT 16:45 Kävinpähän vähän yli tunnin lenkin ja olo helpottui kummasti, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Syödyistä/juoduista kaloreista ei tule niin suuri morkkis kun käy niitä kuluttelemassa tuolla ulkosalla. Sykemittari antoin lukemat 585 kcal, 42% rasvaa. Keskisyke 124 ja maksimisyke 145. Nyt muuten kun kunto on kohentunut ja mittarikin sen on huomannut, pitää lenkkeillä paljon tehokkaammin ja kovemmalla sykkeellä, jotta on oikealla tasolla.

Ei kommentteja: