maanantai 30. elokuuta 2010

Relax, take it easy

Eilen kävin vielä päivän lenkin jälkeen illasta toisen lenkin raikkaassa metsämaisemassa ja voi kun se tekikin hyvää. Kun astun kodistani ulos, olen suoraa keskellä kaupunkia, täynnä asfalttitietä. Kaverin autolla hurautettiin eilen sitten vähän kauemmas ja käytiin reippailemassa. Vajaa tunti käveleskeltiin ja kaloreita kului 450, rasvaa 31%. Keskisyke oli 134 ja maksimisyke 171. Intouduttiin välillä vähän hölkkäilemään pehmeällä metsäpolulla.

Viime viikosta sykemittari oli sitä mieltä, että oli tullut hyvä harjoitusviikko. Sain koko 4 tuntia ja 45 minuuttia täyteen. Kaloreita tuli 2382/3000 eli kirittävää on. Tällä viikolla pitäisi harjoitella enemmän 2 sykealueella.

Päätin muuten siirtää punnituspäivän sunnuntaista maanantaille. Jos viikonloppuna sattuu retkahtamaan, sunnuntai masentaa. Joten toivotaan turvotuksen hävinneen maanantaihin mennessä ja puntarille voi nousta kepein mielin. Tosin itselläni puntari näyttää vielä 89 kiloa. Jotakin jäi läskeinä vartaloon viikonlopun juhlimiselta. Mutta ei se mitään, uusi viikko ja nutrauksella/allevolla jatketaan. Ei pieni retkahdus tätä projektia kaada.

On se muuten kumma miten napostelu jää päälle. Viikonlopun on herkutellut (suurimmaksi osaksi keveillä herkuilla) ja tänään oli aamulla vielä jäljellä kymmenkunta toffee-karkkia. Ne oli sitten ihan kuin pakosta (vanhasta tottumuksesta) napsittava suuhun. Jossakin oli kuitenkin sellainen logiikka, että sitten ne on syöty eivätkä haittaa loppuviikon dieettiä. Mutta se on ihan kuin alkoholistilla, jos vähän repsahtaa ja antaa periksi, se on menoa sitten. 

Tälle viikolle asetan tavoitteeksi, että ensi maanantaina oltaisiin vähintään 88 kilossa. Jos takapakkia ei olisi tullut, tavoitteeni olisi 87,1kg. Katsotaan nyt miten onnistun. Tsemppiä vaan kaikille uuteen viikkoon :)

kuva täältä.

Ei kommentteja: