keskiviikko 18. elokuuta 2010

Just Dance!

Mietiskelin jo viime syksynä, että joku harrastus olisi mukava. Salikortti minulla on ollut jo kolmisen vuotta, viimeinen vuosi täysin turhaa. En astunut jalallanikaan salille. Vuoden sopimuksen solmittuani, en voinut purkaa sitä vedoten pelkkään laiskuuteen.

Nyt kuitenkin selailin uutta työväenopiston kurssitarjontaa ja päätin, että saan valita itselleni mieluisat kurssit. Muutama vuosi sitten käyty vaihtarireissu Portugalissa innosti minua ottamaan seuraavalle vuodelle espanjan kielen kurssin. Portugalia ei täällä tarjota, joten espanja saa kelvata. Ja kuulostaahan se kauniimmalta, kuin portugali, joka on minusta ihan venäjän ja espanjan sekoitusta.

Toiseksi kurssiksi otin itämaisen vatsatanssin. Haluan löytää lantioni ja kauan kadoksissa olleet vatsalihakset. Haluan tietää mihin keskivartaloni pystyy ja pystyykö se tuottamaan jotakin seksikkäitä liikkeitä :D Se on varmasti myös hyvää liikuntaa keskivartalolle. Syyskuussa alkaa projekti: espanjan kielitaitoinen uusi Shakira!

2 kommenttia:

Gwenndelin kirjoitti...

Jee, itämaista tanssia! Itse aloitin viime syksynä ja se on superkivaa. :) Nyt odotan innolla parin viikon päästä alkavia tunteja.

Tanssi paransi kipuilevan alaselkäni ja en meinannut itsekään uskoa miten sainkin kroppaani liikultetua uusin tavoin. :)

Essi kirjoitti...

Minua vähän jännittää onkohan keskivartaloni niin jäykkä ettei se liiku mihinkään suuntaan :D

Mutta toivottavasti tanssi on niin mukavaa, että siitä tulee minulle jatkuva harrastus :)