torstai 26. elokuuta 2010

Better In Time

Illalla tietokoneen oli vallannut mies, jonka oli pakko katsoa joku jalkapallo-ottelu suorana. En siis päässyt päivittämään tavallaan onnistuneesta ja sitten taas epäonnistuneesta päivästä.

Eilen vein tosiaan mokkapaloja töihin ja ne maistuivatkin hyvin. Ei kylläkään minulle. En maistanut koko mokkapaloja. Yhden keksin erehdyin syömään kuitenkin. Eilen oli viimeinen työpäivä ja lupasin käydä erään asiakasperheen luona kylässä. He olivat tehneet sitten ruokaa, josta en oikein kohteliaisuussyistä voinut kieltäytyä. Yllätyksenä ei tullut, että lautaselleni kasattiin iso kasa sahramiriisiä ja vierelle tuotiin kanaa linssikastikkeessa. Koko ajan haarukoidessani riisiä suuhun, ajattelin etten syö enää mitään muuta koko iltana. Tuli suuri morkkis riisin syömisestä. En ole syönyt riisiä sitten toukokuun. Ruokajuomana oli omenamehua. Aina kun joku tarjoaa sokerista juomaa, ajattelen ÄLÄ JUO KALOREITASI! Aterian jälkeen juotiin vielä teet ja söin muutaman suolatun auringonkukansiemenen. Karkista kieltäydyin.

Kotiin saavuin joskus puoli kuuden maissa. Ystäväni soitti hetken päästä, että lähtisinkö lenkille. Ehdotin, että mentäisiin vähän myöhemmin, olin tosi väsynyt. Hetken makoilin sohvalla ja tajusin, että jos odotan puoli kahdeksaan, en jaksa lähteä mihinkään. Soitin ystävälleni, että nyt mennään ja käytiinkin vähän yli tunnin lenkki. Rauhallisella vauhdilla, mutta kuitenkin.

Sykemittari antoi lukemat 531 kcal, 46% rasvaa. Keskisyke 119, maksimisyke 138, joten todella rauhallisesti käveleskeltiin. Kaloreita kului kuitenkin ihan kiitettävä määrä. Tänään olisi tarkoitus tehdä myös lenkki.

Ruokalista eilisellä kuulostaa tältä:

aamupala:
Allevo suklaa-pirtelö
lounas:
Allevo peruna-purjokeitto, keksi
päivällinen:
riisiä, kanaa, omenamehua, vähän auringonkukansiemeniä
iltapala:
Allevo peruna-purjokeitto, kaksi nakkia, herne-maissi-paprikaa

Kaloreita eiliselle tuli jotakuinkin 930, eli paljon suunniteltua enemmän. Sen vuoksi oli pakko käydä lenkillä, ettei omatunto soimaisi koko iltaa. Tänä aamuna puntari ei ollut liikahtanut mihinkään, sunnuntain lukemaan vähän plussaa.

Ei kommentteja: