sunnuntai 15. elokuuta 2010

Baila El Chiki Chiki

Tästä se lähtee.

Pitkään kypsynyt laihdutusblogi-ajatus on nyt tulossa toteutukseen asti. Tässä illalla sängyssä luin uusinta KG-lehteä ja siitä se innostus sitten lähti. Eräs nainen oli laihduttanut 61 kiloa ja pitänyt samalla blogia. Eräs ystäväni oli myöskin KG:n sivuilla 9 kiloa kevyempänä. Hänkin bloginpitäjä. Miksi siis en minäkin. Tiedä sitten onko näillä laihdutusblogeilla niin suurta tarvetta tai saanko tarvittavaa tsemppausta tästä.

Huhtikuussa lyöty veto -20kg elokuun loppuun mennessä ei tule toteutumaan, mutta kohti kevyempää minää ollaan matkalla. Huhtikuussa puntari näytti vaihdellen 96-100kg. Tuo täysi huntti säikäytti minut, olenko todella niin iso? Nyt puntari on 90 kilon tietämissä tai vähän alle. Juhlinnan paikka oli tällä viikolla kun puntari heilahti pitkästä aikaa alle 90 kilon! Painoindeksini on tällä hetkellä 31.1 mikä on merkittävän ylipainon lukema.

Painoa on pudotettu enemmän tai vähemmän onnistuneesti vähäkalorisilla tuotteilla. Ensin yritin pysyä pelkissä Nutriletin pirtelöissä, innostuin etenkin metsämarjapirtelöstä. Pitemmän päälle pelkkien makeiden ja kylmien litkujen juominen kyllästytti enkä keksinyt tarpeeksi hyvää lisää niiden kaveriksi. Tai keksinhän minä, työpäivän jälkeen maistui mikä milloinkin, joskus se oli sipsit ja joskus karkit.

Noin kuukausi sitten kokeilin ensimmisen kerran suolaisia vaihtoehtoja, Allevon thai- ja peruna-purjo-keittoja. Olin kuullut pelkkiä haukkuja näistä keitoista, mutta eihän ne niin pahoja olleetkaan. Etenkin tuo peruna-purjo-keitto on maustettuna oikean keiton makuista. Olen useimmiten lisäillyt keittoihin hieman herne-maissi-paprikaa ja viime päivinä myös kevytnakkeja. Keitto on mielestäni oikein maukas silloin. Olenkin siis (toivottavasti) löytänyt taas tsempin laihduttamiseen ja se voi tällä kertaa oikeasti tuoda tuloksia.

Tavoitteenahan minulla olisi pudottaa vielä noin 25 kiloa. Olen pituudeltani 170 cm ja haluaisin olla jotakuinkin 65 kiloa kaunista katseltavaa. Ensimmäisenä välietappina on nyt päästä 85 kilon puntarilukemaan.

Tästä jatketaan, Essi

2 kommenttia:

Xtragirl kirjoitti...

Moi Essi,
tsemppiä sun projektiin.
Ilo huomata, että olit lukenut elämäntarinani Kg-lehdestä.
Blogi on kyllä huippumotivaattori.

Essi kirjoitti...

Kiitoksia tsempistä, sitä tarvitaan :) On aina kiva lukea toisten onnistumista ja toivoa, että itse pääsee samaan.

Onnea vaan sinulle ihan huikeasta saavutuksesta.