tiistai 31. elokuuta 2010

Young and Foolish

Eilen oli aivan mahtava loppukesän/alkusyksyn aurinkoinen päivä, joka houkutteli pitkälle lenkille. Kierrettiin ystäväni kanssa tuttu reitti hieman pitemmillä vaihtoehdoilla. Aikaa kului jotakuinkin 90 minuuttia. Kaloreita kului huimat 757, josta rasvaa oli 37%. Lenkkeilimme siis enemmänkin kunnonkohotustasolla, kuin rasvanpolttosykkeellä, mutta kyllä ne läskit lähtee molemmilla keinoilla. Keskisyke oli 131 ja maksimisyke 154.

Tänään olimme reippaina ennen kymmentä jo suuntaamassa lenkille, mutta tummat pilvet pilasivat suunnitelmat. Lenkki kävi siis kaupan kautta kotiin. Ostin uuden paketin Allevon peruna-purjo-keittoa ja uutena makuna banaani-vadelma-pirtelöä. Korkkasin ensimmäisen tuossa aamupäivällä ja se oli joko pahaa tai ihan mautonta. En osaa päättää, sillä voiko mauton olla pahaa? No niillä ja suklaapirtelöllä mennään taas joku aika. Herne-maissi-paprikat (85kcal/100g) vaihdoin keittojuureksiin (26kcal/100g), jotka ovat hieman parempi vaihtoehto sujautettavaksi keittoon. Katselin myös kanaa (112kcal/100g) nakkien (170kcal/100g) korvikkeeksi, mutta en vielä innostunut siitä ajatuksesta. Näillä muutoksilla saisin dieettikeittoni kalorimäärät hieman matalemmaksi. Jotakin pureskeltavaa sinne keittoon on joka tapauksessa laitettava.

Mitä muuten luulette, hidastaako esimerkiksi +200kcal laihdutusta paljon? Jos Nutrilett/Allevo antaa suositukseksi noin 550kcal päivässä ja minulla tulee vaikka 700kcal. Jotkut kasviksethan ovat sallittuja kuurin aikana ja miehille annetaan lupa syödä jotakin lihaa proteiinin lähteenä. Ei tässä kai ihan metsään mennä vai?

Tänään, palkkapäivänä, kävin hakemassa postiin saapuneen paketin. Siellä oli vaatteita, yhden koon pienempänä! Eli siis olin paidoissa valinnut XL-koon tilalta L-koon, hameen olin tilannut koossa 44, enkä 46 niin kuin normaalisti. Ja kaikki meni päälle! Oli mahtava tunne, kun tosiaan sai laittaa päälle vaatteita joita haluaa, eikä vaatteita, jotka vain menevät päälle. Tosin hieman masentaa se, että Facebookiin oli ilmestynyt kuvia viikonlopulta ja siellä heiluu joku nimeltämainitsematon känninen lehmä. Siltä se vain näyttää.

Ei kommentteja: